Top 5 plugins voor je WordPress site

Voordat ik dit artikel had geschreven, had ik nog geen top 5 van plugins voor een WordPress site gemaakt, maar het is ook handig voor een eigen referentie. Veel plezier met lezen :-).

Ik heb veel verschillende websites gebouwd en telkens liep ik tegen hetzelfde probleem aan: Ik bouw deze sites, maar eigenlijk gebruik ik constant andere plugins. Het probleem hiermee is dat ik niet weet hoe betrouwbaar deze plugins zijn en omdat ik bij iedere site andere plugins gebruikte, moest ik constant andere plugins leren kennen.

Ik heb een top 5 gemaakt van gratis plugins, die ik gebruik voor beveiliging, snelheid en het verder uitbouwen van mijn site. Wellicht heb je er iets aan, als dat zo is dan hoor ik graag welke je hebt gebruikt en wat je er aan hebt gehad.

Top 5 plugins

 1. WP Fastest Cache
  Wpfastestcache michelcheretcom
  Deze plugin zorgt er voor dat je Website veel sneller wordt, het is in mijn opzicht 1 van de weinige optimalisatie plugins die echt werken en er voor zorgen dat je Website niet corrupt raakt. Echt een aanrader!
 2. Yoast SEO
  Yoastseo michelcheretcom
  Yoast SEO zorgt ervoor dat je in grote lijnen je SEO op orde kan krijgen, Yoast SEO heeft ook een uitstekende community, met support waar je altijd terecht kunt.
 3. Ninja Forms
  Ninjaforms michelcheretcom
  Gebruik je nog steeds ContactForm 7? Vergeet ContactForm! Ninja Forms is de drag and drop contactformulier builder die het je leven gemakkelijker maakt. De opties die dit contactformulier gebruikt, zijn ongeëvenaard.
 4. Wordfence
  Wordfence MichelCheret.com
  Heb je het idee dat er veel inlogpogingen gedaan worden op je site of wil je er zeker van zijn dat je niet gemakkelijk gehackt kan worden? Download dan snel de Wordfence firewall
 5. Woocommerce
  Woocommerce michelcheretcom
  Deze kon niet ontbreken in deze top 5, het meest populaire platform om je Website om te toveren in een Webshop.

Benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem dan contact met ons op!

About me

I am Michel Cheret and I am an driven and enthusiastic IT Guy. I'm working for about 13 years in IT and having done all sorts of things and never experienced a dull moment. I love to learn and develop myself. If you have any questions, please don't hesitate to contact me at michel@michelcheret.com